Home Website Bouw Website Development
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

Website Development

Web Design

webdesigning

Als EcommWeb richten wij ons met onze webdesign diensten op het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) en op Particulieren die behoefte hebben aan een makkelijk te onderhouden  website. Onze ruime ervaring met diverse web technologieŽn waar onder basic HTML, XHTML, DHTML, PHP, SQL, CSS, enz. maakt het omzetten van een bestaande website naar een CMS mogelijk. Wij hebben websites ontwikkeld in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Hindi en Nepalees.

Waarom EcommWeb

EcommWeb levert alle diensten die nodig zijn om uw bedrijf goed en betaalbaar op het Internet te presenteren. Wij bieden website design, web applicatie ontwikkeling, web hosting diensten, logo design, Joomla! CMS, graphic design, search engine optimalisatie en nog vele andere oplossingen.

Wij bieden onze klanten een volledig spectrum van professioneel maar betaalbaar webdesign en development. Daarbij leiden wij onze klanten naar een krachtige en effectieve presentatie op het World Wide Web.

Hoe te beginnen

web-startJoomla! werkt met design Templates. Design Templates vereenvoudigen veel van de ontwerp taken en maken het mogelijk om zeer snel een nette website te bouwen die aan bijna alle gestelde eisen voldoet.

 

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om snel met een nette website online te kunnen komen. Hiervoor hebben we een aantal stabiele en professioneel uitziende templates online gezet, zodat U een duidelijk en compleet beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn van de verschillende templates.


Vanuit de voorbeeld website kunt U dan eenvoudig de aanwezige inhoud vervangen door uw eigen inhoud. Het is aan te raden om een template te kiezen dat qua ontwerp het dichts bij uw wensen ligt. De meeste templates komen met verschillende kleuren opties. Als uw kleur keuze er niet bij zit, dan is dat later aan te passen.

Wij nodigen U uit om onze voorbeeld templates te bekijken. Klik hier voor een overzicht.

Ook hebben we een aantal commercieel ontwikkelde templates van RocketTheme geÔnstalleerd. Ook deze kunnen wij voor uw website als basis gebruiken en hierop verder uw site uitbouwen. Klik hier voor een overzicht.

Joomla CMS

joomla

Joomla is een prijswinnaar onder de Content Management Systemen (CMS). Joomla maakt het mogelijk om snel mooie websites en krachtige online applicaties te bouwen. Vele aspecten, waaronder het grote gebruiksgemak en de veelheid aan beschikbare uitbreidingen, hebben ervoor gezorgd dat Joomla is uitgegroeid tot het meest populaire platform voor de ontwikkeling van websites. En het wordt nog beter, Joomla is een zgn. 'Open Source Solution', en is vrij beschikbaar voor iedereen.

Wat is een CMS

Een Content Management Systeem joomla-cms(CMS) is een verzameling tools die U de mogelijkheid geven om zelf de inhoud van uw website te maken of te onderhouden zonder dat daar kennis over programmeren, design of HTML voor nodig is.

Om een Content Management Systeem te gebruiken is het niet nodig een techneut te zijn of zelfs maar om voorafgaande ervaring met webdesign te hebben. Stelt U zich eens voor dat U of iemand die in uw organisatie verantwoordelijk is voor de webite de volgende taken allemaal zelf kan uitvoeren met behulp van een zeer eenvoudig web browser gebaseerd dashboard.

  1. CreŽer nieuwe categorieŽn of secties in uw website
  2. Voeg content toe (tekst, foto's, documenten, video's)
  3. Verwijder content
  4. Pas bestaande content aan
  5. Plaats verwijderde content terug
Meerdere gebruikers kunnen bijdragen aan het beheer van de website content door het afgeven van rechten en permissies. Zo kan een bepaalde gebruiker bijvoorbeeld beperkt worden tot het enkel aan kunnen aanpassen van het nieuws op een bepaalde webpagina, terwijl een andere gebruiker veel meer rechten heeft.

Content Management is gewoon de beste methode voor bedrijven en organisaties om op een effectieve manier de websites te onderhouden.

 


 

Demo Templates

demotemp

Voor de gratis Joomla! Templates bij onze Complete Website Speciale Aanbieding hebben we een aantal voorbeelden online geplaatst.
Klik hier voor een tour.

RocketTheme Templates

Affinity-Template-Screenshots

RocketTheme Templates zijn commercieel ontwikkelde
Joomla! Templates van een zeer hoge kwaliteit.
Klik hier voor een selectie.

Ons Portfolio

portfolio5

Wij hebben voor diverse klanten professionele websites gebouwd op het Joomla! platform. Zowel met vrije als met commerciŽle templates.
Klik hier voor een tour.