Home Website Bouw Template Design
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

Template Design door EcommWeb


EcommWeb heeft  Website Designs onder verdeeld in vier Template CategorieŽn.

Elke website die wij bouwen gebruikt een 'template' waarin we de 'look and feel' van de website vastleggen. Omdat het template in het CMS (Content Management Systeem) gescheiden is van de inhoud van de website, is het voor u eenvoudig om zelf de inhoud van uw website aan te passen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het Design van een nieuwe pagina of nieuw informatie blok in uw website. Wij bouwen dit Template voor u, en u hoeft enkel te kiezen welk template u voor uw website wilt gebruiken, of hoe u het template voor uw website ontwikkeld wilt hebben.

U heeft bij ons vier hoofd keuzes:

  • Standaard Template
  • Modulair Template
  • Advanced Template
  • Vrij Design Template

Elke van deze templates heeft eigen eigenschappen, en de templates bepalen voor een groot deel de complexiteit en prijs van uw website.


Standaard Template

Standaard Template

mod_position1Een Standaard Template krijgt u wanneer u een 'Basis Website' bij ons besteld.
Wij hebben een aantal kant en klare templates ontwikkeld waar u er een uit kunt kiezen welke wij vervolgens in uw website plaatsen.
Binnen de 'Basis Website' aanbieding voeren wij zeer beperkt aanpassingen op deze kant en klare templates uit.
Voor de header kunnen wij uw logo plaatsen, en kunnen wij uw eigen achtergrond foto plaatsen.
Voor de website achtergond (links, rechts, onder en evt. boven de eigenlijke 'body' van uw website) kunnen wij ook uw eigen achtergond foto plaatsen.
Binnen de 'Basis Website' aanbieding maken wij verder geen aanpassingen in het Template.

Uiteraard plaatsen wij wel uw website inhoud op de pagina's, zullen wij de menu teksten aanpassen zodat deze uw tekst tonen en komt deze website (evenals elke andere website) met een standaard contact formulier op uw contact pagina. De 'Basic Website' is een complete website die helemaal klaar en af is.
Echter, wij zijn geen tekst schrijvers of fotograven. Alle teksten en foto's die u op uw website geplaatst wilt hebben, verwachten wij van u aangeleverd te krijgen.

bekijk hier onze templates    order nl

Modulair Template

Modulair Template

mod_position2Een Modulair Template krijgt u wanneer u een 'Eenvoudige Website' bij ons besteld.
Voor een Modulair Template heeft u twee mogelijkheden om te beginnen. U kunt een van onze Standaard Templates kiezen wat u aan spreekt, en ons hier aanpassingen op laten maken, of u kunt stap-voor-stap onze questionaire voor het Modulaire Template doorlopen en zelf uw keuzes maken en uw template samen stellen.
In beide gevallen doorloopt u dezelfde questionaire, alleen waar u een Standaard Template gekozen heeft, daar zullen wij enkel uw wijzigingen toepassen op dit Standaard Template, waar als u geen bestaand template kiest, dan zult u alles moeten definiŽren, of u kunt de keuze aan ons laten.

Voor alle keuzes en mogelijkheden die u kunt maken bij het definiŽren van een Modulair Template verwijs ik u graag naar de Questionaire voor het Modulaire Template.
U kunt daar aangeven welke lettertypen (fonts) u voor uw website wilt gebruiken, waar het menu getoond moet worden in uw website, welke kleuren er gebruikt moeten worden voor de teksten, de randen, de achtergrond vlakken, of de website 'licht' of juist 'donker' moet tonen, of u scherpe hoeken of afgeronde hoekjes in de kaders wilt toepassen, en nog veel meer opties.

Het aantal posities waar u informatie kunt tonen op uw website is in het Modulaire Template beperkt tot de 'standaard posities'. Klik hier voor een pop-up waarin deze 'standaard posities' getoond worden.

order nl

Advanced Template

Advanced Template

mod_position3Een Advanced Template krijgt u wanneer u een 'Gevorderde Website' bij ons besteld.
Voor een Advanced Template heeft u qua design dezelfde mogelijkheden als bij een Modulair Template.  U kunt een Standaard Template kiezen en hier uw aanpassingen op maken, of u kunt zelf alle definities specificeren. Ook de Questionaire is grotendeels hetzelfde. Wel is er een wezenlijk verschil in het aantal posities waar u informatie op uw website kunt tonen. Dit zijn er in een Advanced Template belangrijk meer dan bij een Modulair Template. Klik hier voor een pop-up waarin we alle posities tonen die u met een Advanced Template kunt gebruiken.
Een extra mogelijkheid bij een Advanced Template is de weergave van uw menu structuur. Daar kunnen we voor een Advanced Template meer tijd en energie in steken om deze op een bijzonder manier weer te geven. De details hiervoor komen in de Questionaire voor het Advanced Template terug.


order nl


Vrij Design Template

Vrij Design Template

mod_position4Een Vrij Design Template krijgt u wanneer u een 'Complexe Website' bij ons besteld.
Voor een Vrij Design Template zijn er geen beperkingen in het Template, anders dan wat technisch niet kan binnen het Joomla CMS. Omdat het onmogelijk is om 'alles' in een Questionaire te vangen, proberen we dat ook niet. Wij bouwen wat u wilt, maar vragen u om ons duidelijk te maken hoe u wilt dat uw website eruit gaat zien. Dit kan door ons te wijzen op bestaande websites, en hier aan te geven welke elementen u aan spreken, al dan niet in combinatie met tekeningen, schetsjes of andere gescande papieren weergaven.
Wat uiteraard ook kan, en wat veruit het beste werkt voor professionele designers die ons de techniek van de website willen laten uitvoeren, zijn PhotoShop PSD design documenten waarmee het ons direct duidelijk is hoe u wilt dat uw website er uit moet gaan zien. Wij zullen deze technisch beoordelen en aangeven of uw design pixel precies kan worden uitgevoerd, of dat er beperkingen zijn en hoe we daar eventueel wel mee om kunnen gaan.

order nl