Home Over EcommWeb Voorwaarden en Bepalingen 30 Dagen niet-tevreden, geld-terug garantie
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

30 Dagen niet-tevreden, geld-terug garantie | Afdrukken |

PDF

NPN biedt U op onze Internet Hosting activiteiten een onvoorwaardelijke 30-dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Deze dekt het annuleren van een web hosting, developer hosting of reseller hosting account gedurende de eerste 30 dagen van de dienst. Als U om welke reden dan ook niet tevreden bent over ons aanbod, dan horen wij uiteraard graag in detail wat wij zouden kunnen verbeteren, maar een simpel refereren aan de 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie is genoeg om uw geld terug te ontvangen.

Wij zijn bij wet gebonden om eventuele terugbetalingen op dezelfde wijze te betalen als hoe de oorspronkelijke betaling heeft plaats gevonden (betaling via PayPal, terugbetaling ook via PayPal, betaling via bank, terugbetaling ook via bank).

NPN behoudt zich het recht voor om klanten deelname aan de 30-dagen niet-tevreden, geld-terug garantie te weigeren. Dit met name om situaties van misbruik van dit programma te kunnen voorkomen. Wij zouden klanten deelname aan de programma kunnen weigeren als zij al eerder gebruik hebben gemaakt van de 30-dagen niet-tevreden geld-terug garantie.
De garantie is ook niet van toepassing indien een account geschorst of geannuleerd geworden is binnen de eerste 30 dagen om redenen van verkeerd gebruik, misbruik, of enige andere redenen die ons volgens de Algemene Voorwaarden in staat stellen om een account te annuleren te schorsen.

Domeinnaam registraties vallen ten alle tijden buiten de 30-dagen niet-tevreden, geld-terug garantie.

Alle pre-sales vragen over de 30-dagen geld terug garantie vragen wij U te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Alle andere vragen over de 30-dagen niet-tevreden, geld-terug garantie vragen wij U te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Datum van activatie van dit beleid: 02-07-2008

Versie van dit beleid: 0.2