Home Internet Hosting Developer Hosting
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Internet Backbone

Het Datacenter waar wij onze servers geplaatst hebben biedt ons een ongekend snelle aansluiting op de Internet backbone. Onze aansluiting op de backbone gaat via een glasvezel netwerk wat zij in eigen beheer hebben, en wat ons een bandbreedte biedt van meer dan 310 Gbps, verdeeld over vijf data centers in de regio Amsterdam. Hierdoor zijn er directe verbindingen met alle grote telecom providers, netwerk providers en peering hubs. Onze servers zijn zo direct verbonden met peering hubs in Amsterdam, Brussel, Londen, Frankfurt, New York, Wenen, Stockholm, Warschau, Zurich, Praag en Madrid.

Network
Capacity
AMS-IX 2 x 70 Gbps
NL-IX 1 x 10 Gbps
BNIX 1 x 10 Gbps
FranceIX 1 x 10 Gbps
LINX 4 x 10 Gbps
DE-CIX 6 x 10 Gbps
NYIIX 1 x 1 Gbps
VIX 1 x 1 Gbps
NETNOD 2 x 10 Gbps
PL-IX 1 x 1 Gbps
Swissix 1 x 10 Gbps
NIX 1 x 1 Gbps
PaNAP 1 x 1 Gbps
mix.it 1 x 1 Gbps
interlan.ro 1 x 1 Gbps
bix.hu 1 x 1 Gbps
six.sk 1 x 1 Gbps
dix.dk 1 x 1 Gbps
nix.no 1 x 1 Gbps
Espanix 1 x 10 Gbps
Abovenet 8 x 10 Gbps
Global Crossing 10 x 10 Gbps
DTAG 8 x 10 Gbps
KPN 1 x 10 Gbps
Cogent 18 x 10 Gbps
Teleglobe / TATA 3 x 10 Gbps
TeliaSonera 16 x 10 Gbps
Telefonica 4 x 10 Gbps


Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

Developer Hosting

Web Developers at WorkVoor Web Developers hebben wij een professioneel hosting pakket in de aanbieding waarvan wij menen dat dit goed op uw behoeften is afgestemd.

We zijn erin geslaagd om het pakket zeer betaalbaar te houden door het slank te houden op de plaatsen waar een ontwikkelaar meestal geen behoefte aan heeft, en het pakket aantrekkelijk te maken door gul te zijn met opties die u normaal gesproken enkel vindt in dure premium hosting pakketten.


We hebben deze pakketten klein gehouden in de beschikbare bandbreedte, en wat we daarop bespaart hebben, geven we terug in functionaliteiten, zoals b.v.

Script Taal Ondersteuning

  • PHP (v.5.2)
  • Perl
  • Python

U kunt meerdere websites en domeinen in uw account hosten. Deze delen allemaal dezelfde opslagruimte en bandbreedte limieten. Ideaal als u zelf uw eigen website host, en gelijktijdig een klant website wilt kunnen ontwikkelen.

Het staat u vrij zoveel MySQL Databases aan te maken als er in de uw toegewezen opslagruimte passen. En hetzelfde geldt voor e-mail boxen.

Uw e-mail wordt gecontroleerd op spam en virussen. Berichten die herkend worden als geinfecteerd met een virus zullen automatisch geweigerd worden. Voor spam kunt u zelf configureren of u deze berichten wilt ontvangen of niet.

Voor de volledige specificaties nodigen wij u uit om de Developer Hosting Details pagina te lezen.