Home Inclusief / Exclusief
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

Inclusief / Exclusief
Wat is er mogelijk, en wat is er standaard bij uw website inbegrepen? Hierin willen wij graag glashelder zijn. Wij geven U vantevoren een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en bieden U duidelijkheid over wat er allemaal bij een standaard website is inbegrepen, en wat niet.

Inclusief

Inbegrepen bij de prijs voor onze Speciale Website Aanbieding zijn de volgende zaken:

Webhosting

Het eerste jaar webhosting is bij de prijs van uw website inbegrepen. Webhosting gebeurd op onze eigen servers die in een professioneel Datacenter in Nederland (Schiphol-Rijk) geplaatst zijn.

Webhosting wordt aangeboden op basis van ons 'Hosting Brons' pakket, inclusief het Controle Paneel en alle andere voordelen die bij dit pakket zijn inbegrepen. U zult na een jaar volgens de prijsstelling van het Hosting Brons pakket opnieuw jaarlijks gefactureerd worden.

Domein naam registratie

Ook de registratie van uw domein naam is bij de prijs van uw Website pakket inbegrepen. Hoewel wij voor U domein namen kunnen registreren uit meer dan 100 verschillende TLD's, bieden wij U alleen de belangrijkste TLD's als optie voor een gratis inclusieve domein naam registratie. U kunt kiezen uit de volgende TLD's voor een gratis domein naam:

  • nl
  • be
  • eu
  • biz
  • name
  • com
  • net
  • org
  • info

Als U al een domeinnaam heeft die U wilt gebruiken binnen dit aanbod, dan verhuizen wij deze gratis voor U naar onze servers - mits deze in een van de bovengenoemde TLD's valt.

Ook voor domein naam registraties geldt dat deze na een jaar gefactureerd zullen worden volgens de op onze website aangekondigde prijs structuur.

Joomla Installatie

Wij bouwen al onze websites op het Joomla CMS platform. De installatie van Joomla in uw webhosting omgeving hoort uiteraard bij de werkzaamheden die wij voor U verrichten.

Joomla CMS is de krachtige back-end applicatie waarin U zelf eenvoudig uw online teksten of prijslijsten, foto's of filmpjes kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen. Uiteraard heeft U, na oplevering, de volledige toegang tot het Joomla back-end systeem.

Template bouw en installatie

Het template wat voor uw website geinstalleerd wordt bepaald grotendeels het gezicht van uw website. Wij bouwen en installeren uw persoonlijke template voor U, volgens de specificaties die U ons geeft door middel van onze questionaire.

Daarbij bewerken wij uw foto's die in het template geplaatst moeten worden, zorgen wij dat uw menu structuur er bij staat zoals U dat bedoeld had en dat de kleuren die U in gedachten had ook op uw website eruit zien zoals bedoeld. Wij zijn pas tevreden wanneer U dat bent.

Web Forms

Indien U daar behoefte aan heeft bouwen wij een Contact Formulier voor uw website zodat uw bezoekers U direct vanaf de site kunnen emailen. Een beperkt maar zeer functioneel contact formulier is standaard inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat dit formulier volledig in uw site geÔntegreerd wordt voor wat betreft kleuren en achtergrond.

Informatie Pagina's

Uiteraard wilt U uw website voorzien van een aantal webpagina's met informatie. Aan de hand van de menu structuur die U op uw website wilt hebben zullen er ook pagina's met informatie op uw site geplaatst moeten worden die aan de diverse menu items gekoppeld moeten worden. Wij plaatsen maximaal 15 pagina's met informatie op uw site, en zorgen er in goed overleg voor dat deze een uniforme lay-out krijgen die past bij uw site. Bij deze 15 pagina's editen wij maximaal 45 foto's en plaatsen deze in de teksten, daar waar U ze hebben wilt. Of U daarbij 45 foto's op ťťn pagina wilt plaatsen of 3 foto's op elke pagina, dat is uw keuze.

Begin en Eind

Wij beginnen met de voorbereidingen voor uw website zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Wij nemen dan de controle over uw nieuwe site en U kunt voortdurend meekijken naar de vorderingen van de site. Gedurende de bouw is de site gesloten voor uw normale bezoekers, maar U kunt zelf via een speciale ingang onze vorderingen bekijken. Gedurende dit proces zal er ook geregeld overleg zijn. Pas wanneer U tevreden bent over de nieuwe site, zijn wij dat ook. Op dat moment openen wij uw site voor het algemene publiek, en dragen wij alle wachtwoorden aan U over.

Exclusief

joomla

Joomla is een bijzonder krachtig Open Source CMS systeem waar erg veel verschillende toepassingen voor geschreven zijn. Veel zijn gratis beschikbaar maar ook zijn er veel commerciŽle toepassingen op het Joomla! platform gebouwd. Sommige applicaties zijn eenvoudig te installeren, anderen vragen veel configuratie en daardoor de nodige tijd om ze goed werkend te krijgen. Hierdoor is het niet mogelijk om alles wat mogelijk is in Joomla! ook voor een vaste prijs aan te bieden.

Wij kunnen de volgende applicaties voor U op basis van na-calculatie in uw website installeren / integreren. Hiervoor berekenen wij ons vaste uurtarief van Ä 15,00 per uur.

Foto Gallery

Een foto gallerij heeft de simpele bedoeling om een groter aantal foto's op een overzichtelijke manier weer te geven. Daarbij geven verschillende Foto Gallery plug-ins verschillende toegevoegde mogelijkheden. Sommigen staan het toe om commentaren toe te voegen, al dan niet op de achterzijde van de foto, andere hebben mooie grafische effecten bij het laten zien van de foto's.

Een aantal voorbeelden van verschillende foto gallerijen hebben we op onze extensions site geplaatst:
http://extensions.npn.com.np/

Professionele Contact Formulieren

Standaard bieden wij een contact formulier aan bij de website. Hiervoor gebruiken we een eenvoudige, vrije plug-in. Naast deze zijn er nog vele andere Contact-Form generators, die allemaal hun eigen specifieke sterke kanten hebben, sommge als vrije software, sommige als commercieel pakket. Wij hebben een selectie gemaakt en deze ter beoordeling op onze extensions site geplaatst:
http://extensions.npn.com.np/

Meertaligheid / Multi Lingual website

Het is niet echt moeilijk, maar wel een hoop werk om uw website meertalig te maken. Joomla! is van zichzelf al geheel meertalig voorbereid. Extra talen voor installatie in Joomla zijn vrij beschikbaar en snel te installeren. Daarna wordt het lastiger. U wilt uw pagina's zelf ook vertaald hebben, en de achterliggende menu structuur ook. Hiervoor is een prima plug-in voor Joomla beschikbaar, Joom!Fish.

Joom!Fish vertaald echter niet voor U. U zult zelf alle teksten naar de tweede taal (of derde, vierde, vijfde...) moeten vertalen.

Er zijn ook andere plug-ins die wel voor U vertalen, en daarbij gebruik maken van diensten als Google Translations. De kwaliteit van deze vertalingen geeft soms een bevreemdend beeld voor wat er bedoeld wordt op een pagina, maar vaak zijn de resultaten goed genoeg.

Wij helpen U graag om uw site meertalig te maken.

WebWinkels en Betaal Systemen

Er is voor in Joomla! een uitstekende web winkel module geschreven. Deze heet VirtueMart en valt ook onder de vrije software licentie.

In VirtueMart zijn diverse betaalmethodes standaard aanwezig, en voor wat niet standaard aanwezig is zijn uitbreidingen beschikbaar. Paypal betalingen, iDeal betalingen, bank-overschrijvingen, Remboursement zendingen, het kan allemaal. Ook worden alle gangbare en diverse minder gangbare verzend methodes aangeboden en nog veel meer.

Daarnaast zijn er nog diverse andere webwinkel toepassingen voor Joomla beschikbaar, sommige uitgebreid als VirtueMart, andere voor meer specifieke toepassingen, zoals een eenvoudige donatie button, of voor een veel kleinere of eenvoudigere setup.

Ook voor diverse specifieke toepassingen zijn er applicaties geschreven als Joomla plug-ins. Denk bijvoorbeeld aan een verhuur systeem voor auto's, bungalows, caravans of kamers met reserverings overzichten en al.

Social Networking integratie

Social Networking is inmiddels main-stream geworden, maar Joomla! heeft dit als trent al opgepakt. Er zijn voor integratie in Joomla! volwassen Social Networking modules geschreven (commerciŽle plug-in software) die qua functionalteit direct de concurentie met sites als Ning aan kunnen. JomSocial en Community Builder (CB) zijn beide Social Networking plug-ins en† integreren helemaal in Joomla!. De plug-ins zijn zo rijk aan opties en mogelijkheden dat het gewoon teveel is om er hier een lijst van te geven.

Forum Integratie

Joomla! wordt op Social Networking sites,† maar ook op Product Support sites, vaak gecombineerd met een andere applicatie, phpBB, een krachtig en volwassen Forum pakket. Ook voor de integratie van deze twee verschillende pakketten zijn er weer diverse hulp plug-ins geschreven, om bijvoorbeeld een single login situatie te kunnen bouwen voor zowel Joomla! als phpBB.

WebChat op uw website

Er zijn diverse Chat modules beschikbaar voor Joomla! die meestal via externe chat servers directe communicatie tussen uw website bezoekers en uw support of sales afdeling mogelijk maken.† Wij helpen graag met de integratie van deze modules in de site, en met de communicatie setup tussen de module en de externe chat servers.

Software Downloads op uw Site

Joomla! kent een aantal krachtige plug-ins die het mogelijk maken om uw website bezoekers verschillende software pakketten op een overzichtelijke manier voor download aan te bieden. Wij helpen U graag met de inrichting van deze plug-ins.

eLearning componenten

We hebben als eens gezegd dat Jooma! veelzijdig was, maar er zijn zelfs complete online Universiteiten gebouwd in Joomla. Dat er speciaal voor Joomla! eLearning pakketten geschreven zijn (JoomlaLMS), en zelfs een van de beste vrije eLearning pakketten, Moodle, een volledige integratie toestaat in Joomla! inclusief een single login en weergave van informatie uit de Moodle software direct in Joomla! modules, dat werkt dit natuurlijk direct in de hand.

Wij hebben zelf ook ervaring met de integratie van Joomla! en Moodle in combinatie met VirtueMart. We hebben gezien dat er hiermee een krachtige en zeer flexibele site gebouwd kan worden die zowel betaalsysteem is als Online Open Universiteit en van waaruit cursussen direct gegeven kunnen worden.

Flash Componenten voor uw Site

Joomla! laat zich uitstekend aankleden met Flash componenten die uw website een dynamisch uiterlijk geven en de aandacht daar trekken waar U die graag wilt hebben. Wij kunnen deze Flash componenten, movies of applicaties voor U bouwen volgens uw specificaties.

Ook wanneer U alleen een algemeen idee heeft van wat U ongeveer zoekt, dan kunnen wij U helpen met diverse voorbeelden en eventueel bestaande Flash componenten aan uw wensen aan passen.

Logo Design voor uw Bedrijf

Onze grafische afdeling is zeer ervaren in het maken van Bedrijfs Logo's en de bijbehorende huisstijl. Dit kunnen wij voor U ontwikkelen, in- of exclusief visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, of wat U maar kunt bedenken.