Home Goedkoop is Duurkoop
NederlandsEnglish

Nieuws Brief

Meldt u nu aan voor onze NieuwsBrief. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze nieuwe aanbiedingen:

Wij Accepteren

Wij accepteren de volgende betaal methoden:

iDEAL

Wij accepteren Bitcoin

Direct Bank Transfer

OKPay

PayPal

Goedkoop is Duurkoop
Veel gehoord, maar niet per definitie waar.

Wij bouwen professionele websites en kunnen deze bijzonder goedkoop leveren. Daarbij bieden wij ook nog eens een ongekende support.
Een onmogelijk kombinatie?
Niet dus..!

Ons business model bestaat uit een aantal facetten die het mogelijk maken om tegen bijzonder scherpe prijzen professioneel werk te leveren.

  • Wij werken met standaard componenten waaruit wij uw website opbouwen. Dit spaart bijzonder veel tijd, en tijd is hetgeen waar U normaal gesproken de hoofdprijs voor betaald. Hierdoor kunnen wij uw site verbazend snel opleveren.
  • Wij werken in nauwe samenwerking met een buitenlands bedrijf uit een lage-lonen-land (Nepal) waar het overgrote deel van onze werkzaamheden worden uitgevoerd. Daardoor is de tijd die wij aan uw site moeten besteden beduidend goedkoper dan wanneer wij uw site in Nederland zouden moeten bouwen.
  • Wij beperken ons tot standaard websites voor onze speciale 'goedkope website' aanbieding. Een complete website, die er grafisch goed uit ziet. Uw keuze voor de uitstraling, professioneel of gepimpt, strak of flashy. Maar geen speciale opties. Alle tijdrovende werkzaamheden hebben we buiten dit programma gehouden. Zie het artikel inclusief / exclusief voor wat uw exact wel of niet krijgt.
  • Websites die toch 'speciale opties' willen gebruiken / aanbieden helpen wij met ons standaard lage uurtarief buiten de speciale 'goedkope website' aanbieding.
  • Facturatie vanuit Nepal, met betaling via een Nederlandse bankrekening. Voor prive personen spaart dit de BTW. Voor bedrijven ook, maar het voordeel valt hier helaas weg tegen het niet kunnen aftrekken van niet betaalde BTW...
Dit business model heeft alles te maken met out-sourcing, en zoals U ongetwijfeld gehoord of gelezen heeft gebruiken grote bedrijven dit om hun software pakketten goedkoop te laten ontwikkelen. Wij gebruiken het om goedkope websites te maken en U hiervan mee te laten profiteren.